Transforma   
  Pilates Training
 

Trainers

Karen Leoni Goldvag


Karen (geboren in 1982 in Brazilië) studeerde aan de Rotterdamse Dansacademie waar de Pilates methode deel van het programma is.


De opleiding tot authentiek Pilates trainer volgde ze bij 'De Pilates Studio' te 's-Gravenhage in 2005. 

Romana Kryzanowska (pupil van Joseph H. Pilates zelf) en haar dochter Sari Mejia Santo verzorgden de seminars die tot deze opleiding horen.

In juli 2006, studeerde zij af in Parijs alwaar het eindexamen werd afgenomen door Romana Kryzanowska. 

Sindsdien is Karen actief met de Pilates methode in Nederland, eerst bij 'De Pilates Studio' te 's-Gravenhage en bij Codarts (voormalige Rotterdamse Dansacademie) en sinds 2008 in haar eigen studio 'Transforma Pilates Training'.

 

Om het plaatje compleet te maken, is Karen in 2010 de opleiding tot fysiotherapeute gaan volgen welke in 2014 met succes werd afgerond. Deze kennis komt in de trainingen goed van pas.

 

 Marjon van Grunsven


Marjon is van huis uit danseres en choreografe en oprichtster van Memento Dance Company ( since 1996 in NYC). Tijdens haar carrière en vanwege een knie blessure is zij in 1994 in aanraking gekomen met de Pilates Method of Body Conditioning in New York City. Al snel ging zij voor de bijl en werd zij een trouwe student. In 1997 studeerde zij in New York City af als officieel ‘Second Generation Pilates Instructor’ – certified by Romana Kryzanowska (Oogappel van Joseph Hubertus Pilates zelf en door hem getraind) en Bob Liekens. Marjon heeft in New York enkele jaren nauw samen gewerkt met Romana en Bob en vele trainers opgeleid en begeleidt.


Terug in Nederland, na 8 jaar New York en 2 jaar Parijs als danseres en choreografe, werd zij in 2004 eigenaresse en oprichtster van Memento Bodyworks te Tilburg( 2004 – 2010) en nu is zijn Director at ‘Marjon van Grunsven’; www.marjonvangrunsven.com


Ze geeft wereldwijd master-classes en workshops aan dansers, pilates studenten en docenten en tevens aan amateur beoefenaars.


Marjon heeft haar studio Memento Bodyworks in 2010 gesloten vanwege een aanstelling als artistiek directeur bij het wereld beroemde Cirque du Soleil alwaar zij van 2007 t/m begin 2017 actief is geweest. Haar werkzaamheden als coach en instructor heeft zij altijd gekoesterd en zij is nooit gestopt met het coachen en begeleiden van studenten en docenten over de gehele wereld.


Nu is Marjon weer in Nederland terug voor haar studie Biodynamische Psychologie en beschikbaar voor boekingen.
 
 
E-mailen
Bellen
Info